Όροι Χρήσης

Η εταιρεία PanagisHome δραστηριοποιείται στο χώρο Εμπoρίου Ειδών Οικιακής Χρήσης.

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τους ορισμούς του νόμου και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν, καθώς και από την υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού και άλλων παράνομων πρακτικών. Ο χρήστης της ιστοσελίδας ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο panagishome.gr αναγόμενη στη κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση κατά την οποία ο ιστότοπος panagishome.gr εμπλακεί σε οποιονδήποτε δικαστικό αγώνα ή κληθεί να καταβάλει οποιουδήποτε είδους αποζημίωση που οφείλεται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη που προβλέπονται στους παρόντες όρους, ο χρήστης θα οφείλει να αποζημιώσει την panagishome.gr εκ του λόγου αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανόμενων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της panagishome.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, εγγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταφορά, του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της panagishome.gr, νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρων πνευματικών δικαιωμάτων.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα panagishome.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Επιστροφές προϊόντων

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο αν το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Κόστος μεταφορικών:

Το κόστος αποστολής είναι 3€.

Τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία courier μπορούν να πληρωθούν και με αντικαταβολή με χρέωση 2€
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

EUROBANK
Όνομα λογαριασμού: ΠΑΝΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IBAN: GR7602600970000410200460496

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επωνυμία: Παναγής Ιωάννης (Ατομική Επιχείρηση) Εμπόριο Ειδών Οικιακής Χρήσης

ΑΦΜ: 075111382

ΔΟΥ: ΝΑΥΠΛΙΟΥ

espa